Droppet Kevin Magnussen tror stadig på Formel 1 i 2016

Racerkøreren Kevin Magnussen håber stadigvæk på, at han kommer til at køre Formel 1 næste år.

Det siger han i et interview med motorsport.com, hvori Kevin Magnussen bekræfter, at fremtiden ikke ligger hos McLaren.

- Jeg har haft gode samtaler med en række Formel 1-hold, og nogle af dem pågår stadigvæk. Så mulighederne er der, og jeg sigter stadig mod Formel 1.

- Mine ambitioner har heller ikke ændret sig. Jeg ved stadig, hvordan man vinder løb og vinder mesterskaber, og jeg har stadig en intention om at blive Formel 1-verdensmester. Det vil ikke ændre sig, siger Kevin Magnussen.

Direkte adspurgt hvad der vil ske, hvis han ikke finder et Formel 1-hold til 2016-sæsonen, svarer Kevin Magnussen følgende:

- Som jeg har sagt, så er jeg sat på jorden for at køre løb, så det vil jeg gøre.

- Jeg vil ikke gå i detaljer, men jeg er glad for, at der er kommet en række spændende muligheder for mig i løbet af de sidste dage og uger, og jeg kan garantere, at jeg vil tage en af de muligheder, siger Kevin Magnussen til motorsport.com.

I 2014 kørte Kevin Magnussen alle løb i Formel 1 for McLaren, mens han i 2015 har været reservekører. Selv om det ikke behagede ham, har han lært af året.

- Jeg har lært en hel masse, specielt omkring ingeniørernes syn på løb. Det er en vigtig forudsætning for Formel 1-kørere nu om dage. Men jeg ville selvfølgelig hellere have kørt løb, understreger Magnussen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip