Druklegs-video: Øl-drikkende pige stripper i supermarked

De handlende i supermarkedet "Asda" i Leicester i England måber, da en 19-årig kvinde lige pludselig smider frakken og bunder en dåseøl. Det skriver metro.uk

Episoden bliver filmet på mobiltelefon af den unge kvindes fnisende veninde, som lægger videoen på sociale medier, fx Facebook.

LÆS OGSÅ: Advarsel: Dræbende drukspil har kostet to livet

Videoen viser, hvordan 19-årige Rebecca Dagly spadserer gennem supermarkedet iført høje hæle, sorte nylonstrømper og en frakke. Da hun når grøntsagsafdelingen, finder hun en medbragt dåse øl frem og smider frakken.

Inden under har Rebecca et frækt sæt undertøj med strømpeholdere. De handlende kigger en ekstra gang for at se, om de ser rigtigt.

På et øjeblik bunder hun en halv liter øl og afslutter seancen med at nominere tre af sine venner til at gøre noget skørt, mens de drikker alkohol - ligesom hun lige har gjort.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Rebecca er nemlig hoppet med på legen "Neknominate", som   er slags kæde-drukleg, hvor man udfordrer andre til at begå vovestykker kombineret med alkohol - og agten skal filmes og lægges på nettet.

Dillen startede for nogle måneder siden i Australien og har siden bredt sig til England og Irland, hvor to personer er døde i forsøget på imponere i legen.

SE VIDEOEN HER:

 

Dagens Gossip