DSB's klippekort går på pension

admin

426 uger siden

|

18/05/2016

Dagens topnyheder

Det fysiske klippekort er en uddøende art, og snart kan man ikke længere købe papirklippekort til togrejser med DSB. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Mandag 15. august er sidste dag, hvor DSB's gråblå klippekort forhandles. Og efter 15. januar 2017 kan klippekortet ikke benyttes på togrejserne.

- Tiden er ved at rinde ud for klippekortene i pap, DSB’s klippekort er det sidste i landet. Derfor er det et naturligt skridt, siger direktøren for DSB Kommerciel, Susanne Mørch Koch.

- Automaterne kommer også til at forsvinde, hvor kortene skal klippes for at være gyldige billetter, så det er tid nu, siger hun.

DSB understreger, at der allerede er flere andre former for billetter, der erstatter klippekortet. Blandt andet findes et digitalt ti-turs-klippekort i DSB-appen.

De kunder, der ikke når at bruge deres papirklippekort, får tilbudt en refusion. Passagererne bliver oplyst om muligheden for at få tilbagebetalt penge for tabte rejser, når klippekortene fra 15. januar ikke længere kan bruges.

/ritzau/