DSU gør grin med Lars Løkke Rasmussen: Ny plakat hvor V-formand sidder på øl-trone

Skrevet af Marie Milling

09/06/2015

Mest læste i dag

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom har gjort det igen, og denne gang er det Venstres formand Lars Løkke, som står for skud.

I en plakat der i sit udtryk leder tankerne hen på diverse Hollywood-film, er Løkke Rasmussen afbilledet siddende uden bukser på en trone lavet af øldåser.

Læs også: Dot og Messerschmidt går fra hinanden

Tudligere har DSU været kendt for at lave en plakat, der minder om filmen Titanics plakat, hvor Kate og Leo var skiftet ud Med Anders Fogh og Pia Kjærsgaard.

Men der er mange, som mener, at den nye plakat ikke bare er et udtryk for harmløst sjov, men er den forkerte måde at deltage i en politisk debat.

"I er pinlige"
Kommentarfeltet under indlægget med plakaten er langt, og mange er forundrede eller forargede.

- I er pinlige. Blå, rød eller andre farver, så er dette endnu et eksempel på en forarmet politisk debatform, som undergraver en fornuftig dialog. SÅ forskellige er partierne ikke, at det efterlader plads til denne slags tilsvininger, siger en vred Facebook-debattør blandt andet.

Læs også: Thorning mærker selv manglende ligestilling mellem kønnene

Andre slår igen med, at så kan DSU heller ikke blive gnavne, når folk bemærker, om der har været botox inde over Helle Thorning-Schmidts udseende.

Der er dog også mange, som synes godt om plakaten. 745 personer har givet en tommelfinger op på Facebook.

Man kan se plakaten på DSU’s hjemmeside her.
 

Følg Dagens Politik for flere lignende artikler: