Du bruger den til at åbne bilen, men nøglen har en anden vigtig funktion

Alarmsystemer til dit hjem koster ofte kassen, og så er det heller ikke lige sikkert, at du findet det ethundrede procent nødvendigt, hvis dit hjem er fyldt med IKEA-møbler og ting, der mildest talt ikke er guld og diamanter værd for en indbrudstyv. 

Men hvis du alligevel tænker, at det kunne være rart at have et alarmsystem for din egen trygheds skyld, så har facebook-brugeren, Bryan Silver en smart ide.

Det kræver dog, at du har en bil. 

Han foreslår følgende:

- Læg dine bilnøgler ved siden af din seng om aftenen. Hvis du hører en lyd udenfor dit hjem eller nogen, der prøver at komme ind i dit hus, så tryk på alarmknappen på bilnøglen. Alarmen går af og vil blive ved med at hyle, indtil du enten slukker den eller batteriet dør. Tippet kommer fra en nabohjælpskoordinator, skriver Bryan på sin facebookvæg.

Læs også: Sådan undgår du duggede ruder i bilen - og 6 andre tricks der redder dit efterår

Han opfordrer alle til at dele tippet med deres venner, familie, naboer og bekendte.

- Næste gang du kommer hjem en sen aften, og du lægger dine nøgler væk, så tænk over det: Det er et sikkerhedssystem og en alarm, som du allerede har, og som ikke kræver nogen installation. Prøv det. Det vil gå i gang nærmest uanset hvor, du befinder dig i dit hjem.

- Hvis din bilalarm går i gang, og der er nogen, der er ved at bryde ind i dit hjem, så bliver indbrudstyven/voldtægtsmanden nok ikke hængende. Efter et par sekunder vil alle naboerne kigge ud af vinduet, for at se, hvem der er derude, og det er nok ikke lige dét, indbrudstyven ønsker sig allermest.

Havde du tænkt over dét? Og kunne du finde på at følge opfordringen?

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

PLEASE READ AND SHARE!!!Put your car keys beside your bed at night.Tell your spouse, your children, your neighbors,...

Posted by Bryan Silva on Wednesday, June 17, 2015

 

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip