Du kan brevstemme fra i morgen

Selvom folketingsvalget først er 18. juni, så er det allerede torsdag muligt at stemme per brev, oplyser Økonomi- og Indenrigsministeriet.

Muligheden gælder både danskere, der opholder sig i udlandet, og alle andre vælgere, der af den ene eller den anden årsag hellere vil stemme inden valgdagen.

Du kan brevstemme i en hvilken som helst kommune ved at møde op på et borgerservicecenter. Det behøver altså ikke være i den kommune, hvor du bor.

I nogle kommuner er det også muligt at stemme på bibliotekerne, oplyser ministeriet, der står for afviklingen af valget.

Danskere i udlandet skal henvende sig på den danske ambassade eller det danske konsulat for at stemme.

Sidste frist for at brevstemme er tirsdag 16. juni, og danskere i udlandet opfordres til at stemme i god tid, så deres stemme kan nå frem inden valgdagen.

- Du skal huske at medbringe legitimation, for eksempel kørekort, pas eller sygesikringsbevis, når du møder op for at brevstemme, skriver Økonomi- og Indenrigsministeriet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip