Du lever længere hvis du smiler

Hvis du smiler, så letter det dit hjerte for stress og gør, at du lever længere, skriver The Huffington Post.

I en undersøgelse lavet på Wayne State University konkluderer de, at folk med store smil levere længere end de, der ikke smiler. Det kan skyldes, at et smil forbedre dit hjerte og letter dig for stress. Kombinerer du det med sund kost, motion og nok søvn, så kan et smil være med til at give dig nogle ekstra år til at nyde livet i.

Smil i stedet for at beskyld din kæreste for dit og dat. Læs hvordan det gavner forholdet på udeoghjemme.dk

Et fotografi kan afsløre dig

Smil kan også gøre dit parhold bedre, viser undersøgelser foretaget på DePauw University, Greencastle, USA og bragt i Journal of personality and Social Psychology. Begge studier har blandt taget udgangspunkt i gamle fotografier, og smilene hos personerne på disse billeder afslører om de senere i livet vil leve med et splittet følelsesliv og dermed måske også skilsmisse.

Skilsmisseraten er mindre hos de der smiler, og det er fordi en glad person oftest er mere optimistisk, glad og følelsesmæssig stabil, hvilket gør det lettere at være i et forhold og forbedre samtidig chancerne for, at det forhold er sundt.

Det er bedre end sex

Undersøgelser lavet af Hewlett Packard og analyseret af forfatter, psykolog og doktor David Lewis viser, at et smil er mere stærkt en de fleste andre nydelsesstoffer:

- Den stærke følelse der frembringes, når en vigtig person i dit liv smiler til dig og du smiler tilbage, ændrer din hjernes kemi. Det skaber en ’hallo effekt’, som hjælper os med at huske andre glade episoder, det giver os følelsen af mere optimisme, mere positivitet og gør os mere motiverede, siger han til scotsman.com.

Får halsbrand dit smil til at stivne, så få lægens råd til at undgå det på udeoghjemme.dk

Modtager du et smil, vil det stimulere både din hjerne og dit hjerte og gøre det mere, end hvis du spiser chokolade, har sex eller får penge….er det mon smil, der er vejen ud af sukkerafhængigheden, kan man spørge sig selv?

Styrk andre syn på dig

Hvis du smiler, vil du fremstå mere troværdig, oprigtig, social og kompetent overfor dine medmennesker, viser et studie lavet af Orbit Complete. Undersøgelserne viste også, at et smil gør dig smukkere end makeup.

Drømmer du om at blive smukkere, et bedre menneske, opnå nydelse eller få et bedre helbred, så kan starten på at det lykkes meget vel begynde ved dit smil.

Af Mette Skøtt, udeoghjemme.dk/NewsDesk  Aller Media.

 

Dagens Gossip