Dummere end koalitionen tillader: IS-kriger afslører skjulested med selfie og bliver bombet

Trangen til at blære sig og føre sig frem på sociale medier er svær at styre for soldater rundt omkring i verden, men for en kriiger fra Islamisk Stat, blev det en særdeles kostbar affære, at han valgte at tage en selfie og lægge ud på sociale medier. 

Sammen med billedet blærede han sig om alle de styrker og militære kapaciteter, der var omkring ham, men det var ikke kun hans venner, der kiggede med. 

Det samme gjorde det amerikanske luftvåben, og 22 timer efter opslaget blev delt, blev bygningerne omkring selfie-krigeren jævnet med jorden. 

- Der var et opslag på sociale medier, og under et døgn senere blev stedet bombet. Det er egentlig ret fantastisk stykke arbejde, siger den amerikanske general Hawk Carlisle, ifølge Defensetech.

- Vores team sad og finkæmmede sociale medier, og så støder de på den her idiot, der står ved en kommandocentral. På et åbent forum blærer han sig med IS militære kapaciteter i området, og der siger vores hold så, vi har et mål. Lang historie kort, så bliver stedet bombet 22 timer senere, siger Hawk Carlisle, ifølge Defensetech.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip