Dumt vovestykke fanget på video: Mænd skal slikke på elektrisk fluesmækker

De elektriske fluesmækker, der ligner en lille ketcher, er egentlig lavet til at give insekter stød, men i denne video bliver redskabet brugt på en lidt anden måde.

Et par berusedede mænd har fundet på at udfordre hinanden til at slikke på en elektrisk fluesmækker, mens de sidder og drikker øl ude i naturen.

Læs også: Ikke for sarte sjæle: Venner fjerner kæmpe møl fra skræmt mands øre - og det er ikke det eneste dyr, de støder på

Mens de fleste kvinder nok vil mene, at det er en kende ulækkert at have tungen i nærheden af et sted, hvor der har siddet grillede halvdøde insekter, ser det ikke ud til at genere en flok mænd.

Den første mand slipper nogenlunde pænt fra udfordringen med et rap over tungen efter lidt tøven, mens den næste mand til alles morskab har svært ved at tage mod til sig og stikke tungen frem.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Og det flyver gennem luften med krække kommentarer til den nervøse mand. Og endelige lykkedes det også ham at gennemføre.

Der er også kvinder til stede, men ingen af dem synes at være en del af legen.

Se den morsomme video her:

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip