Dusør på 1 million dollar: 13-årig pige forsvundet i mere end to år

Selv om det nu er to et halvt år siden, at 13-årige Siriyakorn "Bung" Siriboon forsvandt, har politiet i Australien ikke opgivet at opklare sagen.

Man er overbevist om, at nogen tilbageholder oplysninger om skolepigen, og derfor udlover man nu i samarbejde med familien en dusør på en million dollar. Det skriver Stuff.co.nz.

LÆS OGSÅ: Mor fængslet for at dræbe baby: Faldt i søvn under amning

Den 2. juni 2011 forlod Bung sit hjem i byen Boronia klokken 8.30 for at tage i skole. Kort efter så en nabo hende gå ned ad gaden i skoleuniform, men her stopper alle spor af pigen.

Bung, som har thailandsk baggrund, havde kun boet i Australien i fire år, inden hun forsvandt. Politiet har i efterforskningen af sagen tjekker mere end 250 registrerede sexforbrydere og har undersøgt omkring 1200 tip.

Imellentiden har familien ikke opgivet håbet om at finde pigen i live, men man er dybt frustrerede over ikke at vide, hvad der sket med Bung i løbet af de seneste to år.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Allerede en uge efter hendes forsvinden, blev sagen overdraget til drabsafdelingen, og nu bliver kæmpedusøren altså bragt på banen.

- På dette tidspunkt mener vi, at det er tid til at udlove dusøren, fordi vi tror, at nogen derude har den oplysning, som kan være afgørende for sagens opklarelse, siger John Potter, som leder af efterforskningen.

Han lover, at dusøren vil blive udbetalt i al diskretion, hvis man kan komme med afgørende nyt i sagen.  

 

Dagens Gossip