Dusør på 50.000 kr: Bil fundet på et par timer - 150 dusørjægere ringede

Som et sidste desperat forsøg på at få sin stjålne BMW 645 tilbage, gik Per Jørgensen igår morges til medierne og udlovede en dusør på 50.000 kroner. Den metode skulle vise sig at være overordentlig effektiv.

Allerede i løbet af formiddagen igår blev Per Jørgensen genforenet med sin kære og bekostelige bil, som holdt på H.C. Andersensvej 63 i Næstved.

- Op mod 150 mennesker kimede mig ned igår. Det er helt utroligt, hvad en dusør kan gøre. Pludselig var der en mand fra Næstved, der ringede og sagde, at han stod ved siden af min bil, siger 45-årige Per Jørgensen, direktør for Sæbefabrikken i Nykøbing Falster, til dagens.dk. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Bilen holdt på en pakeringsplads i Næstved og havde ikke lidt større overlast. Men kilometertælleren afslører, at tyven har tilbragt en del tid i luksusbilen.

- Højre forhjul har en lille skade, men ellers er bilen pæn udvendig som indvendig. Dog har bilen kørt over 2500 kilometer, og det synes jeg ikke er specielt rart at tænke på. Jeg ved jo ikke, hvad der er forgået i bilen imens, siger Per Jørgensen, som snarest sender 50.000 kroner i retning af manden i Næstved. 

Derfor vil direktøren skifte BMW'en ud med en ny bil i samme kaliber.

LÆS OGSÅ: Måske snart slut: EU vil forbyde lakridspiben

Per Jørgensens bil blev stjålet foran hans hjem i Stubbekøbing natten mellem den 8. og 9. august. To uger efter fandt politiet bilen i Næstved, og på trods af politiet lukkede luften ud af et dæk, var bilen væk, da Per Jørgensen kom for at hente sin BMW.

At bilen bliver fundet to gange i Næstved kunne indikere, at bilen hele tiden har befundet sig omkring Næstved - altså ikke mere end 50 kilometer fra Per Jørgensens hjem.            

 

Dagens Gossip