Dygtig vovse: Bortført hund prajer dyreværnets bil

En yorkshire terrier er blevet genforenet med sin ejer efter det lykkedes hunden at stoppe en medarbejder fra dyreværnet, der tilfældigvis kom kørende i sin bil ved den skov, hvor det formodes at tyve havde efterladt den lille hund. 

Stephanie Law kom kørende i sin bil, da Alfie kom løbende ud fra en skov og ind på kørebanen, hvor han begyndte at gø af hendes bil. Da Stephanie Law til dagligt arbejder i dyreværnet, tog det hende ikke mange sekunder at stoppe bilen og åbne døren for den lille hund. 

Læs også: Hund fanget i at gå tur med sin ejer - slæbende bagefter

-  Jeg har ofte prøvet at blive vinket ind til siden, fordi folk skulle have hjælp, men jeg er aldrig blevet stoppet af en hund, der skulle bruge min hjælp, siger hun ifølge Independent.

- Han løb lige ud foran bilen og gøede, og så snart jeg åbnede døren, hoppede han ind på sædet og kiggede på mig. Næsten som om han genkendte min uniform og vidste, at jeg var der for at redde ham, siger Stephanie Law. 

Det viste sig, at Alfie var blevet bortført 160 kilometer væk i marts, og mødet med Stephanie Law gjorde, at Alfie kunne blive genforenet med sin ejer. 

- Jeg hoppede direkte ind i bilen og kørte hen til ham, da jeg hørte han var fundet, siger 23-årige Kirsty Mitton, der også har oplevet at få stålet en anden hund, der dog stadig ikke er noget spor efter. 

 

 

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip