Dyr ladning: Hans sæd er 20.000 kr værd

Mød Yuvraj, en 450 kg tung tyr fra Indien. Men Yuvraj er ikke hvilken som helst tyr. Han er blevet en sensation i Indien, hvor hans sæd bliver solgt i dyre domme til avl, fortæller BBC.

- Hvad dag kommer der nogen for at se ham. Han er ikke bare en tyr. Han er et brand,- fortæller Yuvrajs ejer, Karamveer Singh.

Læs også: Landmand dødtræt af sin bøsse-tyr: Nu skal Benjy dø

Yuvraj er en særlig art af bøffel, kaldet Murrah tyr, som i det koelskende land er meget udbredt og det gør Yuvraj til en vaskeægte cash cow.

Hans sæd bliver nemlig solgt til knap 40 kroner per skud, som er cirka 10 gange over normalen. Når Yuvraj bestiger sin særlige "malkeko" kan Singh malke omkring 500 skud ud af ham på en ladning.

Singh har fået flere bud på at købe Yuvraj, hvor det vildeste for to år siden var en forretningsmand, som tilbød Singh 7,5 millioner kroner for tyren. Det var dog ikke nok.

- Jeg skal mindst have tre gange så meget,- siger han.

Læs også: Ny dokumentar: Engelske kvinder er vilde med dansk vikingesæd

Yuvraj lever også et koliv, som er bedre end de fleste. Han får mad to gange om dagen, og den består af 20 liter mælk med forskellige vitaminer, 10 kg æbler og 10 kg foder. Hver aften går to tjenere en rask gåtur på fem km med ham.

- Det sidste jeg gør hver aften, er at tjekke, om Yuvraj har det godt, - fortæller Singh.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip