Dyremishandlere på spil: To lam banket ihjel

Søndag morgen gjorde elever på produktionsskolen Mimers Brønd på Brusgaard syd for Randers et gruopvækkende fund. To lam blev fundet dræbt. Det ene blødte ud af munden, mens det andet havde tydelige mærker efter at være blevet slået. Yderligere et lam var blevet mishandlet. Det var blandt andet blevet prikket i det ene øje, men overlever. (Det er ikke nogle af de tre lam på billedet red.)

Nu leder politiet efter en eller flere gerningsmænd, beretter TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Det er rigtig, rigtig træls. Ikke mindst for eleverne. De har passet og plejet lammene og er derfor naturligt nok meget frustrerede og kede af det, der er sket, siger forstander Karen Plesner til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Men gerningsmændene lod ikke kun deres hærgen gå ud over de tre forsvarsløse dyr. En traktor blev stjålet og et overvågningskamera smadret.

Karen Plesner fortæller til TV 2 | ØSTJYLLAND, at skolen havde en lignende episode i fjor, hvor fire lam blev dræbt. Herefter blev der sagt overvågningskameraer op.

Kameraerne havde en præventiv effekt indtil søndag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip