Dyremishandling, stoffer og afføring: Børnehaves legeplads hærget i pinseferien

Pædagoger i en børnehave i Hvidovre måtte i går bruge deres første timer efter pinseferien på at rydde op efter en gruppe menneskers hærgen. 

På institutionens legeplads lå der rester efter joints, afføring og pædagogerne fandt et dødt pindsvin, der blødte flere steder fra, og hvor blodet fra det lille dyr kunne ses på børnehavens mur. 

Læs også: Nu får de vanrøgtede hunde nyt hjem

- Det er fuldkommen vanvittigt og makabert, det der mødte de ansatte, men heldigvis kunne få ryddet op og fjernet tingene, så børnene kunne bruge deres legeplads, siger lederen af børnehuset Krogstenshave, Niels Jørgsen, til dagens.dk.

En person med tilknytning til børnehaven har lavet et opslag på Facebook, der er blevet delt over 7000 gange siden i går.

Her går hun i rette med de personer, der stod bag vandaliseringen af børnehavens legeplads, som hun beskriver som fuldstændig uden medfølelse.

- Jeg er uden ord for så usympatisk og langt ude opførsel på så mange planer. Det skræmmer mig, at der findes mennesker som uden sympati og empati kan finde på at behandle et lille dyr på den måde, skriver hun på Facebook.

Ifølge hende, har dyrehospitalet bekræftet, at det var mishandling, der var skyld i pindsvinets død. 

Læs også: Søer er alt for store til deres bokse: Sover med hovedet på truget

- Pindsvinet stod ikke til at redde. Vores mistanke om, at skaderne var menneskeskabte blev bekræftet, men grufuldheden i det, der tilsyneladende er sket, overstiger vores værste fantasi. De unge mennesker har stukket ham med en syl eller en skrutrækker.... Jeg er målløs og forfærdet over tankeløsheden og den manglende empati, skriver hun. 

Selvom det var en oplevelse alle de børnene og de ansatte gerne havde været foruden, så er det heldigvis første gang, institutionen oplever noget lignende. 

- Vi har aldrig oplevet noget sådant før, og jeg er meget overrasket over at det er sket hos os, men jeg tror, at der var tale om en engangsforestilling, siger institutionens leder, Niels Jørgsen, til dagens.dk.

 

Dagens Gossip