E-bay går amok: Budkrig på elastik-kjole overstiger halvanden million kroner

De såkaldte ‘loom bands’ - små elastiske plastik-ringe i alverdens farver - er den nyeste megatrend blandt mange børn.

Og walisiske Helen Wrights 12-årige datter Sian er ingen undtagelse. Hun er ifølge sin mor nærmest besat af at lave designs af de små elastikker, som kan sættes sammen i en form for strikmønster.

LÆS OGSÅ: Otte-årig dreng mistede næsten fingre på grund af armbånd

Det var fra hende, Helen Wright fik idéen til at lave en hel kjole ud af loom bands og sætte den til salg på eBay.

Det skriver Wales Online.

- Det er min veninde Katherine, der rent fysisk har lavet den, fordi hun er arbejdsløs og nogle gange keder hun sig, siger single-moren Helen Wright om kjolen, der er lavet ud af 20.000 af de små farvede plastik-elastikker.

Da kjolen efter 45 timers intenst ‘strikke’-arbejde endelig var færdig, fik hun idéen til at sætte den til salg på eBay.

De to kvinder har regnet ud, at de har brugt 47 britiske pund - omkring 440 kroner - på kjolen. Så tanken med at sætte den til salg var, at de ville af med kjolen og have dækket deres omkostninger.

Derfor satte de den til salg med et startbud på 50 britiske pund.

Men kjolen blev så stort et hit på salgssiden, at buddene nu har ramt 170.100 pund - altså over halvanden million kroner.

- Min datter bruger størrelse tolv, og vi var to personer om at give hende kjolen på til billedet. Den er slet ikke behagelig, og den er meget tung at have på, siger Helen Wright til Wales Online.

- Den blev altså lavet for sjov, og det var slet ikke meningen, den skulle bruges, siger single-moren.

Se her, hvordan du selv kan ‘strikke’ med loom bands:
 

 

Dagens Gossip