e-Boks melder ud: Derfor kan du ikke logge ind

Skrevet af Nicolai Busekist

15/10/2022
Foto: Dagens.dk
Foto: Dagens.dk
e-Boks har meldt ud, at det ikke vil være muligt for hverken erhvervs- eller privatbrugere at bruge deres app. Den er nemlig nede indtil mandag.

Dagens topnyheder

Hvis du i løbet af weekenden har et ønske om at tjekke din indbakke i e-Boks, kan det ikke klares via deres app.

Den vil nemlig ikke være tilgængelig i denne weekend. Derimod kan den først tilgås mandag kl. 08.00. Det skyldes, at der er ved at blive udført en større opdatering, der kræver, at appen tages ud af drift.

Det fremgår af en servicemeddelelse i appen skriver Ritzau.

Det betyder dog ikke, at det slet ikke kan lade sig gøre at tilgå sin e-Boks i denne weekend. Det kræver blot, at man bruger en browser, hvilket vil være muligt, uanset om du besøger deres hjemmeside via en PC, smartphone eller en helt tredje enhed.

Selvom du kan tilgå e-Boks via en browser, vil det dog ikke være muligt at læse beskeder fra private virksomheder, før opdateringen er gennemført, og appen igen kan tilgås. Beskeder fra det offentlige kan godt læses i weekenden.

Stort set alle danskere over 18 år er oprettet hos e-Boks, da det foregår som en online postkasse, der bruges af både offentlige og private virksomheder m.m. I alt er der 5,8 millioner danskere, der gør brug af denne løsning.

Og tjenesten bliver brugt hyppigt, da der hvert år bliver sendt mere end 744 millioner dokumenter af over 30.000 private og offentlige virksomheder.

Ikke nok med det, så viser statistik fra e-Boks også, at der hvert år bliver logget ind på platformen mere end 40 millioner gang. Det bliver oplyst på deres hjemmeside.

e-Boks har været i brug i Danmark i mange år, og bruges blandt andet, når det offentlige skal sende post til private og virksomheder. e-Boks blev etableret for 2001, og er i dag ejet af Nets og PostNord.