Ecclestone indikerer snarligt Formel 1-salg

Flere pengestærke virksomheder har udvist interesse for at købe Formel 1, og et salg kan være nært forestående, fortæller Formel 1-boss Bernie Ecclestone ifølge AFP.

Ecclestone er chef for Formula One Management, der driver hele det store Formel 1-cirkus, og via video til et sportstopmøde i Kitzbühel fortalte han om salgsplanerne.

- Vores aktionærer er i en position i øjeblikket, hvor de vil være nødt til at afhænde nogle eller alle af deres aktier inden længe. Det er sådan, tingene er sat op for dem, fortæller Ecclestone.

- Der har været stor interesse, og jeg vil sige, at der er tre mulige købere lige nu. Jeg bliver overrasket, hvis ikke en af dem køber meget snart, tilføjer den magtfulde Formel 1-boss.

Ecclestone ejer selv fem procent af aktierne, og de aktier vil også blive solgt, fortæller han.

Hvem de interesserede er, og præcis hvor stor en andel der ender med at blive solgt, vil Bernie Ecclestone ikke løfte sløret for.

Tilbage i juni skrev Financial Times, at amerikaneren Stephen Ross, ejeren af NFL-holdet Miami Dolphins, var blandt de interesserede, ligesom også Qatar Sports Investment (QSI), der ejer Paris Saint-Germain, skulle være blandt de potentielle købere.

Formel 1 er fortsat en voldsomt populær sport over hele verden, men man døjer lidt med faldende seerinteresse som følge af den markante dominans fra først Red Bull og de seneste år Mercedes.

/ritzau/

 

Dagens Gossip