Ecuadors landstræner: Vores følelser forrådte os

Fodbold kan være et hårdt spil. Spørg blot Ecuadors landstræner, Reinaldo Rueda, hvis hold søndag led en grum skæbne i VM-kampen mod Schweiz.

Det sydamerikanske hold var på vej mod et acceptabelt uafgjort resultat, men i dommerens tillægsminutter scorede indskiftede Haris Seferovic til slutresultatet 2-1 til Schweiz.

- Vi mistede vores organisation, som har været et af vores kendetegn, mod slutningen af kampen, og vi blev på en måde forrådt af vores egne følelser.

- Det fremprovokerede et mål, som tog det uafgjorte resultat fra os, siger Reinaldo Rueda ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Ecuador førte 1-0 ved pausen, men i anden halvleg fik schweizerne udlignet.

Lige før sejrsmålet havde Ecuador haft en stor mulighed i den anden ende, men i stedet løb schweizerne kontra.

- Det var en meget intens kamp, og jeg mener, at den var meget lige. Begge hold flyttede bolden godt rundt, siger Reinaldo Rueda.

- Sådan er fodbold, og resultatet var ikke det, vi fortjente at få. Nu skal vi komme os over dette nederlag og arbejde med vores moral, siger træneren.

Ecuadors næste kamp i gruppe E er om fem dage mod Honduras, landet som Reinaldo Rueda var landstræner for ved VM i Sydafrika i 2010.

Ved den lejlighed var Reinaldo Rueda med til at sende Schweiz ud af VM, da Honduras klarede 0-0 mod schweizerne i den tredje og sidste gruppekamp.

/ritzau/

 

Dagens Gossip