Ecuadors landstræner: Vores følelser forrådte os

Fodbold kan være et hårdt spil. Spørg blot Ecuadors landstræner, Reinaldo Rueda, hvis hold søndag led en grum skæbne i VM-kampen mod Schweiz.

Det sydamerikanske hold var på vej mod et acceptabelt uafgjort resultat, men i dommerens tillægsminutter scorede indskiftede Haris Seferovic til slutresultatet 2-1 til Schweiz.

- Vi mistede vores organisation, som har været et af vores kendetegn, mod slutningen af kampen, og vi blev på en måde forrådt af vores egne følelser.

- Det fremprovokerede et mål, som tog det uafgjorte resultat fra os, siger Reinaldo Rueda ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Ecuador førte 1-0 ved pausen, men i anden halvleg fik schweizerne udlignet.

Lige før sejrsmålet havde Ecuador haft en stor mulighed i den anden ende, men i stedet løb schweizerne kontra.

- Det var en meget intens kamp, og jeg mener, at den var meget lige. Begge hold flyttede bolden godt rundt, siger Reinaldo Rueda.

- Sådan er fodbold, og resultatet var ikke det, vi fortjente at få. Nu skal vi komme os over dette nederlag og arbejde med vores moral, siger træneren.

Ecuadors næste kamp i gruppe E er om fem dage mod Honduras, landet som Reinaldo Rueda var landstræner for ved VM i Sydafrika i 2010.

Ved den lejlighed var Reinaldo Rueda med til at sende Schweiz ud af VM, da Honduras klarede 0-0 mod schweizerne i den tredje og sidste gruppekamp.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip