Ecuadors målmager tænker ikke på topscorertitel

Han ligger side om side med verdensstjerner som Robin van Persie, Thomas Müller og Karim Benzema på topscorerlisten ved VM.

Men selvom Ecuadors Enner Valencia, der scorede to mål i 2-1-opgøret mod Honduras, er glad for sine tre scoringer ved slutrunden, så skænker han ikke topscorertitlen en tanke.

- At score ved verdensmesterskabet er noget, jeg har drømt om, siden jeg var lille, og takket være mine trænere og mine holdkammerater er det lykkedes, siger Enner Valencia ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Den gyldne støvle (topscorertitlen, red.) er ikke noget, jeg tænker på. Det vigtigste er at gå videre fra gruppen, og hvis det sker via flere mål fra mig, så er det kun godt, fortsætter han.

25-årige Enner Valencia tørner til daglig ud for C.F. Pachuca i den mexicanske liga. I næste runde skal han og Ecuador op imod Frankrig, som ligger i spidsen for gruppe E.

Her har Ecuador mulighed for at spille sig i 1/8-finalen.

- Kampen mod Frankrig bliver meget vanskelig. Vi er nødt til at fokusere på vores eget spil og håbe, at vi får et godt resultat, siger Ecuador-landstræner Reinaldo Rueda til Reuters.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip