Ed Sheeran scorer grusom tv-rolle

Karrieren er gået stærkt for den britiske sanger Ed Sheeran. Han har storhittet med "I See Fire", som var temasang til filmen "Hobitten", og hans romantiske hit "Thinking Out Loud" er en af de mest streamede sange på musiktjenesten Spotify. Og nu udvider sangeren karrieren til fjernsynsskærmen.

- Jeg har en rolle som skuespiller, som kommer ud efter juli, afslører den lille kække sanger over for The Sun.

- Jeg kan ikke sige for meget om det, for pilot-episoden er netop blevet optaget, og det er jo rigtig godt – men det er en tv-serie, fortæller sangeren.

Tv-rollen fik han gennem en god ven, som står bag den nye tv-serie, og som tror på det endnu uudfoldede skuespiltalent i Sheeran.

- Det er en middelalder-serie, og den er rigtig, rigtig mørk. Den er grusom, og den bliver god, for det er min ven, der har skrevet den, forklarer sangeren om den nye serie, han skal være en del af.

Det er ikke første gang, Ed Sheeran har forsøgt sig med en karriere på tv-skærmen. Han har tidligere været til audition på en serie til tv-netværket ITV, og selvom han kom langt i forløbet, var det altså uden at score rollen.

Og hvis man kan lide Ed Sheerans musikalske talenter, skal man være glad for, at han ikke landede skuespildrømmen i første omgang.

- Jeg sagde til mig selv, at hvis jeg fik den rolle, så var der ikke mere musik, så var det bare skuespil – og hvis jeg ikke fik den, så var der ikke mere skuespil, kun musik. Og jeg fik ikke rollen. Så lavede jeg bare musik og det gik ret godt, sagde Sheeran dengang humoristisk om den mislykkede skuespilkarriere, som han nu kan tage revanche for.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip