Eddie Murphy og Snoop Lion udsender single

Snoop Dogg har kapret en ny samarbejdspartner i skikkelse af Eddie Murphy. Rapperen, som for tiden kalder sig Snoop Lion, har været i studiet med Hollywood-stjernen og resultatet er et reggaenummer med titlen »Redlight«.

Tirsdag præsenterede det nye makkerpar singlen på Twitter, hvor deres fans også kan downloade skæringen, og Murphy bebuder nu, at han følger op med et reggaealbum, han har døbt »9«.

Det er ikke første gang, komikeren beskæftiger sig med musik. Det begyndte han med tilbage i 1980erne og har siden arbejdet sammen med kunstere som Stevie Wonder, Michael Jackson, Nile Rodgers og Rick James.

Sidstnævnte producerede »Party All the Time«, der kom i 1985 og blev det ene af Murphys foreløbig to singlehits. Skuespilleren har også bidraget med adskillige numre til sine film, senest »Shrek«-serien, hvor han lægger stemme til æslet.

Snoop løftede sløret for sit samarbejde med Murphy allerede i foråret, hvor han i et interview med Rolling Stone røbede, at der var noget på
vej: »Jeg må hellere råbe af ham for at finde ud af, om han kan skaffe mig noget mønt til at lave film for. Jeg har en masse idéer og er træt af at betale alting selv«, sagde hiphop-stjernen.

 

Dagens Gossip