EFB-direktør: Man skal aldrig sige aldrig

Hobro-træner Jonas Dal skal fra næste sommer være træner i Esbjerg, hvor man meget gerne ville have haft den succesfulde træner i gang allerede nu.

Det siger Esbjergs administrerende direktør, Søren Poulsen.

- Vi ville gerne have arbejdet på en model, som havde frigjort ham (Jonas Dal, red.) fra jul, så Hobro havde tid til at finde en afløser, og vi kunne komme i gang noget før, men vi har også respekt for, at Jonas er i et ansættelsesforhold deroppe, siger han.

Selvom kontrakten mellem Jonas Dal og Esbjerg først løber fra 1. juli 2016, afviser Søren Poulsen ikke, at man fortsat vil forsøge at finde en løsning, så Jonas Dal kan rykke vestpå allerede fra nytår.

- I den her verden skal man aldrig sige aldrig, men som tingene ser ud lige nu, er Jonas Dal i Esbjerg fra 1. juli 2016, siger han.

Ansættelsen af Jonas Dal sker godt to måneder efter, Esbjerg valgte at fyre Niels Frederiksen efter en skuffende sæsonstart.

I mellemtiden har Michael Pedersen og Lars Lungi Sørensen stået i spidsen for holdet, og det fortsætter frem til næste sommer.

- Vi har ikke haft noget hastværk, og vi har hele tiden haft Jonas højt på vores liste. Vi har sagt - med den start vi havde på sæsonen, at vi vil prøve at skabe noget kontinuitet, så vi er klar til sæsonstarten og den nye turneringsstruktur, siger Søren Poulsen.

Jonas Dal bliver den sjette fastansatte cheftræner i Esbjerg siden oprykningen til Superligaen i 1999.

/ritzau/

 

Dagens Gossip