Effektive schweizere banker Danmark i VM-test

Danmark leverede to gode perioder i VM-test mod Schweiz, men det blev alligevel til et nederlag på 3-6 efter tre schweiziske scoringer i powerplay foran godt 2000 tilskuere i Rungsted.

Schweiz har de seneste år gjort sig gældende helt fremme ved VM, hvor det i 2013 blev til sølv, og derfor var Danmark også underdogs til kampen torsdag trods to flotte sejre over Hviderusland i bagagen.

Det var da også schweizerne, som dominerede første periode, men alligevel kunne Morten Madsen bringe Danmark i front allerede i det tredje minut. Schweiz udlignede dog få minutter efter ved Romain Loeffel, og det forblev ved de 1-1 efter første periode.

Danmark kom frem til flere afslutninger i anden periode, men det var alligevel Schweiz, der kom på 2-1 ved Lino Martschini, inden Morten Madsen igen kom på måltavlen, da han gjorde det til 2-2.

Midtvejs i perioden tog udeholdet dog igen føringen. 3-2 ved Cody Almond.

I sidste periode faldt det danske spil dog lidt fra hinanden, og det udnyttede de dygtige schweizere, der var meget stærke i powerplay.

Allerede efter tre minutter gjorde Gaetan Haas det til 4-2, og så var de danske vinderchancer minimeret kraftigt.

Det satte sig, og Schweiz kørte i flere omgange rundt med Danmark. Knapt midtvejs i perioden blev det også 5-2 til udeholdet. Denne gang var det Tristan Scherwey, der fuldstændig tørrede Bjørn Uldall.

Schweiz kom også på 6-2 ved Denis Hollenstein, inden Rasmus Nielsen hamrede en dansk reducering til 3-6 ind med fire minutter igen.

Danmark og Schweiz spiller endnu en testkamp lørdag, hvor opgøret finder sted i Rødovre Skøjte Arena.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip