Efter 0-1: Randers-stopper efterlyser vindermentalitet

Efter at have indledt foråret med 1-1 mod Sønderjyske lykkedes det heller ikke i kamp nummer to for Randers at score en succesoplevelse.

Kronjyderne tabte søndag eftermiddag på udebane med 0-1 til bundholdet Esbjerg, og efter nederlaget efterlyser Randers-stopperen Mads Agesen vindermentalitet hos sine holdkammerater.

- Vi manglede vindermentalitet og nærkampsstyrke i dag, og det skal vi hjem og arbejde med, for det lyste mere ud af Esbjerg-spillerne, at de ville vinde. Vi kunne ikke rigtig finde melodien og skabte ikke to store chancer i kampen.

- Vi skulle være gået mere efter et comeback, efter de scorede, for de stillede sig langt tilbage. Men det virkede til, at vi bare accepterede og håbede på det bedste. Der manglede vi hårdhed.

- Selvom vi ligger lunt og trygt i tabellen, skal vi stadig vinde så mange kampe som muligt, og vi skal have fundet de gamle Randers-dyder frem igen, siger Mads Agesen

Træner Colin Todd mener, at Randers kampen igennem havde svært ved at få spillet til at fungere.

- I de første 25 minutter lagde Esbjerg et højt pres på os, og vi blev kyst af deres hårde spil. Vi kunne ikke få vores eget spil med masser af boldbesiddelse til at fungere, siger han.

Den tidligere Randers-spiller Ronnie Schwartz blev matchvinder for Esbjerg, da han scorede kampens enlige mål lige efter pausen.

- Vi havde talt om Ronnie Schwartz, og vi vidste, at han er farlig, og han må ikke få den plads i feltet, som han fik ved scoringen. Efter målet blev det endnu hårdere for os.

- Vi prøvede at lave et par udskiftninger, og jeg syntes, at Moussa Maazou så farlig ud. Han kunne skabe noget i vores offensive spil, siger han.

Med søndagens nederlag holder Randers fast i sjettepladsen. Næste opgave for kronjyderne i Alka Superligaen er på søndag, hvor Brøndby tager i mod kl. 16:00.

/ritzau/

 

Dagens Gossip