Efter 1-1-skuffelse: Todd efterlyser skarphed foran mål

Randers dominerede i store dele af mandagskampen i Alka Superligaen, da holdet hjemme tog imod OB. Kronjyderne måtte dog nøjes med 1-1.

Det ærgrer Randers-træner Colin Todd, at hans mandskab ikke fik udnyttet flere af de store tilbud, som det fik spillet sig frem til.

- Vi skabte et hav af chancer i dag, men vi manglede skarpheden foran mål. På en god dag kunne Mikael Ishak have lavet tre, og der var flere gode tilbud, siger Colin Todd.

- Sådan er fodbold engang imellem. Vi dominerede i store dele af kampen, og vi pressede hele tiden på for at få alle tre point med i dag.

OB-keeperen Maksym Koval havde flere gode redninger, og det har Colin Todd også lagt mærke til.

- Han havde nogle fremragende redninger i dag, men jeg mener alligevel, at vi burde have passeret ham flere gange, siger Colin Todd.

Hjemmeholdets Alexander Fischer er helt på linje med sin træner, og han mener også, at han og holdkammeraterne burde have fået mere ud af opgøret.

- Offensivt fungerede det godt, og vi skabte en masse chancer. Vi havde i hvert fald en håndfuld chancer, som vi burde have scoret på, og derudover var der optræk til mere, siger Alexander Fischer.

- Det var frustrerende at løbe rundt derinde og se, at vi ikke fik omsat vores muligheder til mål, og det blev bare værre, som kampen skred frem.

Han hæfter sig dog ved den defensive præstation, som han er godt tilfreds med, på trods af et enkelt kiks.

- Vi fik lukket fuldstændig ned for OB på nær en enkelt fejl, som de så scorede på. Derudover havde de ikke det store at byde ind med, og vi fik lukket fuldstændig ned, siger Alexander Fischer

Næste opgave for Randers i Alka Superligaen er på søndag, hvor man møder FC København på udebane.

/ritzau/

 

Dagens Gossip