Efter 32 år er det slut: 'Kom og tøm butikken'

Henrik R

1 uge siden

|

09/06/2024
Nyheder
Foto: Google Maps
Cirka siden Danmark vandt EM 1992 har det været en Dagli'Brugsen, men nu er det slut. 'Kom og tøm butikken lyder det'

Dagens topnyheder

Det kan være nok så vemodigt, når man er nødt til at sige farvel til noget, som har været med en i rigtig mange år. Mere præcist er der her tale om 32 år, som faktisk også er den tid der har været siden Danmark sidst vandt en EM-slutrunde.

Dette har dog intet med fodbold at gøre, men derimod en Dagli'Brugsen der ikke længere skal være en Dagli'Brugsen, og det har fået brugsuddeleren til at opfordre folk til at komme og tømme butikken.

På Facebook-siden for Dagli'Brugsen Sengeløse, har brugsuddeleren af butikken nemlig berettet om, at butikken efter 32 år ikke længere skal være en Dagli'Brugsen, og at den fremadrettet kun blive en 'Brugsen' og derfor lover vedkommende brandtilbud, hvor der også deles gratis til de fremmødtes ganer.

"Kære kunde kom og tøm butikken!!" starter opslaget, der blandt andet har fået butikkens formand og et par kunder til næsten at få et 'hjertestop' eller kaffen galt i halsen. Det kommer vi ind på lidt senere.

"Efter 32 år er det slut med Dagli’Brugsen Sengeløse. Nu er alle logoer skiftet, og vi hedder nu Brugsen Sengeløse. Det fejrer vi fredag d. 14. juni med gode tilbud hele dagen og mellem 14-16 vil der være et glas champagne til de voksne og kako til børnene." lyder det fra brugsuddeleren, der også fortæller, at tilbuddene vil blive lanceret på Facebook-siden tirsdag den 12. juni.

Lige ved at få kaffen galt i halsen

Opslaget på Facebook har fanget manges interesse, og det skulle da også nærlæses et par gange, før man var sikker på, at butikken ikke lukkede.

Det samme var tilfældet for et par kunder og butikkens formand, der blandt andet har kommenteret opslaget.

"Damn fik næsten et hjertestop, når beskeden starter sådan," lyder det fra en person, der dog også ønsker tillykke med det nye navn.

"Formand for bestyrelsen fik også nær kaffen galt i halsen" lyder det fra en anden.

Du kan læse hele opslaget herunder, og bor du nær Sengeløse, så er det med at holde øje med deres Facebook-side på tirsdag.