Efter bombetrussel: Bilka i Odense vil have erstatning fra 15-årig

Skrevet af Ronja Ryde

26/01/2015
Foto: Google Street View

Dagens topnyheder

Bombetruslen, der søndag blev ringet ind til Bilka i Odense, har ikke været billig for den fynske filial af det populære varehus.

Derfor vil Bilka-forretningen nu kræve erstatning af den 15-årige dreng, som senere har vist sig at stå bag det, der viste sig at være en tom trussel.

Det skriver Fyens.dk.

LÆS OGSÅ: 15-årig dreng stod bag Bilka-bombetrussel i Odense

Supermarkedet var nødsaget til at holde lukket fra søndag klokken 16.35, og det har ifølge dem kostet rigtig mange penge.

Truslen betød nemlig blandt andet, at myndighederne slukkede for strømmen i varehuset. Derfor måtte en del fryse- og kølevarer efterfølgende kasseres.
Bombetruslen har desuden kostet en masse penge i omsætning, fordi de var tvunget til at holde lukket, og de ansatte i forretningen måtte efterfølgende arbejde over for at rydde op, hvilket har kostet Bilka lønkroner.

- Vi blev nødt til at smide varer ud for omkring 50.000 kroner, men omkostningerne er jo meget større. Løn til personalet, der fik en lang arbejdsdag, omsætning på en af vores gode dage og så videre, siger Odense-Bilkas varehuschef Morten Wagner, til Fyens.dk.

Bilkas pressechef fortæller, at så snart det samlede tab er gjort op, kan den 15-årige gerningsmand forvente et erstatningskrav efter den falske bombetrussel.