Efter CL-nedtur: Dortmund sejrer over Hannover

21/03/2015

Angriberen Pierre-Emerick Aubameyang scorede to af målene, da Borussia Dortmund lørdag vandt 3-2 ude over Hannover 96 i Bundesligaen.

Dermed kom vicemestrene flot igen oven på onsdagens skuffende exit i Champions Leagues 1/8-finale til Juventus.

Efter en forfærdelig første halvdel af sæsonen, hvor Dortmund rodede rundt i bunden, er storklubben på desperat jagt efter europæisk fodbold i næste sæson.

Dortmund er inde i en god periode for tiden med nu syv ligakampe i træk uden nederlag. De seneste to kampe var dog endt 0-0, så sejren over Hannover er vigtig for Dortmunds europæiske ambitioner.

Lars Stindl scorede begge mål for Hannover, som med fem minutter igen skiftede Leon Andreasen ind. På det tidspunkt havde Stindl lige reduceret til 2-3 med et flot langskudsmål.

Trods sejren forbliver Dortmund på 10.-pladsen, men der er nu kun fem point op til sjettepladsen, som Pierre-Emile Højbjergs Augsburg er placeret på.

Netop sjettepladsen giver adgang til Europa League.

Augsburg tabte lørdag 0-2 ude til Freiburg. Højbjerg startede på bænken, men midtbanespilleren blev skiftet ind fra anden halvlegs start ved stillingen 0-0.

U21-landsholdets anfører, Jannik Vestergaard, spillede hele kampen i Werder Bremens midterforsvar i 1-1-kampen ude mod FC Köln. Werder Bremen er på niendepladsen.