Efter danse-exit: Vi fik ikke som fortjent

Skrevet af admin

31/10/2014
Gang på gang har dommerne haft skiltene med de små tal oppe, når gymnasten Helge Vammen og den professionelle danser, Sofie Kruuse, har optrådt i Vild med dans.Fredag aften blev det således kun til fire tre-taller fra dommerpanelet.Og det selvom gymnasten selv mener, at han har forbedret sig gevaldigt i de mange uger, han har danset på skærmen. Seerne har således været parrets redning, men fredag aften sluttede danseeventyret for Helge Vammen.- Jeg er skuffet over de lave karakterer, vi fik af dommerne. Jeg har mærket en klar forbedring og har også fået positiv respons på min dans, fortæller Helge Vammen. - Vi burde have fået bedre karakterer, men jeg er også stolt af, at vi er nået længere end halvvejs i konkurrencen, siger gymnasten, der sammen med Sofie Kruuse endte på en sjetteplads.- Jeg kunne godt have undet Helge at få højere karakterer, for jeg synes. at det er super godt gået, siger Sofie Kruuse, der er stolt af gymnasten.Selv har han fået meget ud af dansetræningen.- Jeg har jo aldrig danset før, så jeg har virkelig fået overskredet nogle grænser, siger han.Der er nu fem par tilbage i konkurrencen.Newspaq

Mest læste i dag

Gang på gang har dommerne haft skiltene med de små tal oppe, når gymnasten Helge Vammen og den professionelle danser, Sofie Kruuse, har optrådt i Vild med dans.

Fredag aften blev det således kun til fire tre-taller fra dommerpanelet.

Og det selvom gymnasten selv mener, at han har forbedret sig gevaldigt i de mange uger, han har danset på skærmen. Seerne har således været parrets redning, men fredag aften sluttede danseeventyret for Helge Vammen.

- Jeg er skuffet over de lave karakterer, vi fik af dommerne. Jeg har mærket en klar forbedring og har også fået positiv respons på min dans, fortæller Helge Vammen.

- Vi burde have fået bedre karakterer, men jeg er også stolt af, at vi er nået længere end halvvejs i konkurrencen, siger gymnasten, der sammen med Sofie Kruuse endte på en sjetteplads.

- Jeg kunne godt have undet Helge at få højere karakterer, for jeg synes. at det er super godt gået, siger Sofie Kruuse, der er stolt af gymnasten.

Selv har han fået meget ud af dansetræningen.

- Jeg har jo aldrig danset før, så jeg har virkelig fået overskredet nogle grænser, siger han.

Der er nu fem par tilbage i konkurrencen.

Newspaq