Efter dansk EM-nedtur: Pytlick vil ikke skifte ud

Selv om det danske spil ved håndbold-EM for kvinder kun sjældent har nået det niveau, danskerne havde håbet på inden afrejsen til Ungarn, har landstræner Jan Pytlick ingen aktuelle planer om at tilkalde nye folk fra reserven i Danmark.

Det siger han efter Danmarks 21-27-nederlag til Norge torsdag aften - med forbehold for, at det slag, Louise Burgaard fik over næsen, er værre end først antaget.

- Man tænker selvfølgelig altid over, om man skal skifte ud. Men lige nu vil jeg sige nej. Burgaard blødte meget voldsomt, men vi mener ikke, at det er en brækket næse. Vi skal have kigget på den, siger Jan Pytlick.

Han havde indstillet sit hold helt rigtigt på nordmændene, men holdet faldt fra hinanden efter 20 gode minutter.

- For det første brændte vi for meget, for det andet kom vi til at spille for stereotypt i perioder. Vi kørte for meget ind over midten og skulle have haft mere tålmodighed, analyserer Pytlick.

Nu tager det danske hold kun et point med ind i mellemrunden, hvor kampe mod Polen, Ungarn og Spanien venter.

- Det er ikke voldsomt meget, når vi havde håbet på fire point. Hvis Norge er skarpe og kan gøre deres arbejde færdigt, så har vi stadig muligheden for en semifinale, mener Pytlick.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip