Efter denne alder bliver du mere kinky i sengen

K P

426 uger siden

|

19/05/2016

Dagens topnyheder

Hvis du tror, at fræk sex er for de unge og kåde, så tro om.

Kondomvirksomheden Troja har i samarbejde med de canadiske Råd for seksualundervisning og information gennemført en undersøgelse blandt 2.400 canadiere i alderen 40 til 59 år.

Af dem svarede 63 procent, at de er mere med på at prøve noget nyt af i sengen nu, end de var for ti år siden. Jo ældre man bliver, jo mere kinky bliver man altså – og man skal gerne være over 40 år, før løjerne begynder, ifølge studiet.

Læs også: 5 grunde til at have sex med din mand HVER aften

Det står heller ikke slet til med tilfredsheden af udbyttet. 77 procent af svarpersonerne havde haft sex inden for de sidste seks måneder, og uanset alder svarede mindst 65 procent, at de havde haft rigtig god sex, sidst de havde det.

Studiet viser også, at chancen for at have hyppigt sex er højere, hvis man er gift/har en fast partner. Det er måske logisk for nogle, men det afliver i hvert fald myten om, at lange ægteskaber øger sandsynligheden for tørkeperioder, fordi man bliver ”træt af hinanden”. 

En vigtig pointe fra studiet er også, at de, der havde bedst sex, var de, der meldte, at de kommunikerede bedst med deres partner. Et godt forhold uden for sengen er altså afgørende for oplevelsen i kanen.

Læs også: Sådan ser sex ud - inde i kvindens skede

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler: