Efter det uhyggelige drab: Nu bliver Lisa Holm begravet

I eftermiddag bliver Lisa Holm begravet, efter hun blev offer for et drab, der skræmte hele Sverige. 

Der har været så stor interesse for at vise den sidste respekt for den afholdte 17-årige pige, at familien har været nødt til at lave et ekstra arrangement på en plads udenfor kirken, da den kun har plads til 130 personer. 

Læs også: Forældrene til dræbte Lisa Holm taler ud: Det absolut værste, der kan ske

Præsten hedder Lasse Tullberg, og det var også ham, der havde Lisa Holm til konfirmationsforberedelse og som konfirmerede hende. 

- Hun var en pige, der fyldt med optimisme og tillid. Hun ville gerne flytte til Australien og læse, og hun havde en stor tro på livet. Det der skete for hende lå ikke i kortene, siger Lasse Tullberg, ifølge Expressen. 

Lisas famlie har samlet tre sange fra hendes Spotify, de gerne vil spille i kirken, hvorefter der vil blive sunget salmer og bedt bønner. 

Læs også: Svensk politi har fundet forsvundet 17-årig død

En kvinde og et brødrepar på 31 og 35 fra Litauen, blev i første omgang anholdt og sigtet for drabet på Lisa Holm, men efterfølgende blev kvinden og den 31-årige løsladt, da der kune forelå tekniske beviser, der pegede på den 35-årige som gerningsmand.  

Hun forsvandt efter hun fik fri fra den cafe, hun arbejdede på, hvilket startede en storsilet eftersøgning på hende, der desværre endte med det tragiske udfald. 

 

 

Dagens Gossip