Efter EM-exit: Forsvarsveteran har lyst til mere

Efter to og et halvt års landsholdspause blev Louise Svalastog indkaldt til håndboldkvindernes EM-trup, da Marianne Bonde blev skadet kort før afrejsen til Ungarn.

Og hvis det står til forsvarsveteranen bliver det ikke en engangsfornøjelse. Svalastog erklærer sig i kølvandet på onsdagens skuffende EM-exit klar til at kæmpe om en plads på holdet fremover.

- Jeg har bestemt mod på det. Jeg har allerede talt med Jan Pytlick om, at hvis min krop kan holde til det, så vil jeg meget fortsætte. Men der er jo mange dygtige spillere, så nu må vi se, siger Louise Svalastog.

Den 32-årige stregspiller fra København Håndbold fik efter lidt indledende afstemningsproblemer etableret et udmærket samarbejde med Pernille Holmsgaard i midterforsvaret.

Men det kollektive kollaps mod Spanien gør, at EM ikke fik den håbede afslutning for danskerne, der rejser hjem med en ottendeplads.

- Det har været en kæmpe fornøjelse at være tilbage. Det er meget stort at spille på landsholdet, og jeg har elsket hvert eneste minut til EM, selv om det var tungt mod Spanien. Jeg ville meget gerne have haft semifinalen med, siger Louise Svalastog.

Næste store mål for håndboldkvinderne bliver VM på hjemmebane næste år i december.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip