Efter en far i syv år har besøgt sønnens grav, opdager han noget hjerteskærende

I syv år besøgte amerikanske Vance Abeyta det, han troede, var hans søns grav, men for nylig blev han dybt chokeret, da han fandt ud af, at han havde grædt ved den forkerte grav i alle årene. Det skriver den amerikanske tv-station 9News

Da Vance Abeytas dødfødte søn blev begravet i 2007, fik den ulykkelige far udpeget sønnens grav på Mt. Olivet Kirkegården i Wheat Ridge Colorado. Men det har vist at være forkert, og den opdagelse har efterladt Vance vred og såret.

Læs også: Kynisk tyv blev ved med at stjæle fra søns grav - indtil moderen gjorde dette

- I stedet er han (sønnen red.) begravet et par grave længere henne. Jeg har grædt over nogle andres barn i årenes løb. Det er det, der generer mig mest, at det ikke var det rigtige sted, forklarer en skuffet Vance Abeyta til 9News.

Den uheldige fejl blev opdaget, da Vance i juli i år ville have have sønnens navn, Quincy Abeyta, skrevet på gravstenen. Men da han efterfølgende besøgte sønnens grav, var der ikke sket noget, og derfor kontaktede han de ansvarlige, som insisterede på, at det var ordnet.

Læs også: Kærlighed til det sidste: Mand sad 20 år ved konens grav

Og så gik sandheden op for faren: I syv år havde han besøgt et andet barns grav, fordi han havde fået forkerte oplysninger tilbage i 2007.

De ansvarlige, ærkebispedømmet i Denver, som begraver dødfødte børn gratis, har udtalt, at de er frygtelig kede af situationen og har lovet at donere penge til en velgørenhedsorganisation efter Vances ønske, ifølge 9News.

Derudover vil ærkebispedømmet sørge for, at den tatovering på Vances arm, der hylder hans søn, bliver indgraveret på den rigtige gravsten.  

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

 

Dagens Gossip