Efter exit: Liverpool retter fokus på hjemlig succes

Fodboldspillerne Premier League-klubben Liverpool må nu trøste sig med, at det går fint i holdets hjemlige turneringer.

Torsdagens exit fra Europa League var nemlig hård for holdet.

Liverpool havde vundet første kamp hjemme på Anfield Road i sidste uge, og torsdag vandt Besiktas 1-0 i Tyrkiet i ordinær spilletid.

Da tillægstiden endte 0-0 endte Liverpool med at tabe 4-5 på Dejan Lovrens afbrænder i straffesparkturneringen.

- Nu må vi bare koncentrere os om ligaen, og den går bedre og bedre. Vi har også en god mulighed i andre turneringer, siger manager Brendan Rodgers ifølge nyhedsbureauet AFP.

Liverpool fik en skidt sæsonstart i Premier League, men er nu på sjettepladsen med kun tre point op til Arsenal, der er nummer tre.

I FA Cuppen møder Liverpool Blackburn i sjette runde i næste måned.

- Jeg kan kun rose mine spillere. Desværre var Istanbul bare ikke noget godt sted for os denne gang. Selvfølgelig er vi skuffede over at ryge ud på denne måde, siger Rodgers videre.

Stillingen var 4-4, da Dejan Lovren skød over mål og dele af de 70.000 tilskuere på stadion stormede ind på banen i jubel.

- Nogen skulle jo misbruge. Desværre var det ham og os, siger Brendan Rodgers.

Allerede i tillægstiden af den ordinære spilletid havde Besiktas ellers været uhyre tæt på den samlede sejr, men den tidligere Newcastle- og Chelsea-angriber Demba Ba måtte se sit forsøg ramme undersiden af overliggeren.

Liverpool havde ellers gode minder fra Atatürks olympiske stadion i Istanbul. For 10 år siden vandt Liverpool Champions League-finalen mod AC Milan på selvsamme bane - på straffespark - efter at have været bagud 0-3 undervejs i finalen.

Nu skal spillerne hive sig selv op til at møde Premier Leagues nummer to Manchester City i weekenden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip