Janni Ree fortryder og lægger sig fladt ned: Det skulle vi ikke have gjort

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Det var en fejl, erkender Janni Ree nu.

Fra den 29. december til 5. januar var Janni Ree på rejse i Kenya sammen med ægtemanden Karsten Ree.

Læs også

Løvens Hule-investor jubler: Det var ikke forventet

En rejse der var delvis forretning og delvis fornøjelse, fortæller hun til Ekstra Bladet. Men nu fortryder Janni, at parret tog afsted.

“Vi tænkte, at det var i orden, fordi det jo mest var forretning, og fordi vi så blev testet både inden og efter, men jeg vil sige, at set i bakspejlet skulle vi være blevet hjemme, for det er ikke forsvarligt at rejse, og man er nødt til at tage denne her sygdom alvorligt. Det har vi også virkelig mærket på egen krop, efter Karstens gode ven er blevet rigtig syg,” siger hun.

Lige nu frarådes alle rejser til hele verden for at minimere risikoen for coronamutationer i Danmark. Ikke desto mindre er der flere danskere, der vælger at rejse til Dubai og andre steder uden for Danmark.

Det har affødt en del kritik, men det har Janni Ree ikke oplevet på egen krop. 

“Jeg havde forventet, at jeg ville få mange svinere, da jeg rejste, fordi vi havde set, at andre blev svinet. Men det gjorde vi ikke - heller ikke selvom jeg lagde et bikinibillede op på en hvid sandstrand, og det er da provokerende i tider, hvor alle er nødt til at sidde derhjemme. Måske er det fordi, jeg fra start har gjort klart, at det også var forretning. Det ved jeg ikke,” forklarer hun til Ekstra Bladet.

“Topmålet af egoisme”

En af dem, der kritiserer influencere og andre kendte for at rejse afsted midt i en pandemi, er journalist Ditte Giese. I en klumme kalder hun det ‘topmålet af egoisme’ at rejse til Dubai lige nu. 

“De danskere, der kom hjem med Corona til Danmark i foråret 2020, vidste ikke, hvad vi stod overfor (...) Så når folk som Mikkel Kessler og familien lige tager et smut til Dubai over nytår, så udsætter de os alle for potentiel fare (...) Det er simpelthen topmålet af egoisme at rejse på ferie i en tid, der kræver solidaritet og samfundssind af os alle,” skriver hun blandt andet.

Mandag aften var familien Kessler gæster i Aftenshowet på DR, hvor de forklarede, hvorfor de har været på ferie midt i en pandemi. Det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Efter udskældt Dubai-rejse: Nu forsvarer Kessler-familien sig

 

 

 

 

Dagens Gossip