Efter grandprix-skandale: Wonderful Copenhagen henter topchef i Miljøministeriet

Der kommer ny mand i spidsen for udviklingen af turismen i hovedstadsregionen, når Mikkel Aarø-Hansen tiltræder som administrerende direktør for Wonderful Copenhagen.

41-årige Mikkel Aarø-Hansen kommer fra en stilling som International Miljødirektør i Miljøministeriet.

Med ansættelsen af ny administrerende direktør fuldender Wonderful Copenhagen den fornyelsesproces, bestyrelsesformand Peter Højland satte i værk ved udgangen af 2014, oplyses det i en pressemeddelelse.

En proces, der blandt andet har fornyet Wonderful Copenhagens bestyrelse, hvor der i marts indtrådte otte nye medlemmer og nu også et generationsskifte af den øverste ledelse.

- Mikkel Aarø-Hansen er den helt rigtige profil til at føre Wonderful Copenhagen ind i en ny tid, hvor fokus på turismens bidrag til vækst i samfundet er større end nogensinde, samtidig med at den internationale konkurrence hele tiden skærpes, siger Peter Højland, bestyrelsesformand i Wonderful Copenhagen.

- Mikkel Aarø-Hansen kommer med en stor erfaring og stærke lederkompetencer fra sin tid i Københavns Kommune og Miljøministeriet og har derudover været med at sætte en agenda i politiske fora både nationalt og internationalt, fortsætter Peter Højland.

Mikkel Aarø-Hansen startede karrieren som fuldmægtig i Miljøministeriet i 1999, hvor han efterfølgende både har været ministersekretær og pressechef.

Han har desuden været centerchef i Københavns Kommune i fem år og har siden 2012 været International Miljødirektør i Miljøministeriet.

- Jeg glæder mig til at være med til at udvikle turismeerhvervet og til at placere København som en verdensby internationalt i tæt samarbejde med medarbejderne og alle relevante aktører på området, siger Mikkel Aarø-Hansen.

Mikkel Aarø-Hansen tiltræder sin nye stilling 1. juni 2015.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip