Efter historien om bortførte Andreas: Nu går politiet ind i sagen

I går fortalte Stine Jespersen om hendes frustrationer, hvor hun følte sig magtesløs, efter hendes halvandet år gamle søn Andreas var blevet bortført af sin far.

Men efter medieomtalen er der nu kommet skred i sagen, hvor Den Sociale Bagvagt igen har taget sagen op, så Andreas kan blive genforenet med sin mor.

Læs også: Stines dreng er bortført: Har du set lille Andreas?

- Vi har intet hørt fra Andreas far, men Den Sociale Bagvagt er gået ind i sagen igen, og de siger, at de har involveret politiet i forsøget på at lokalisere ham, så Andreas kan komme hjem, siger Stine Jespersen til dagens.dk.

Fordi parret egentlig har fælles forældremyndighed, er det umiddelbart ikke muligt, at efterlyse Andreas far, men bare det at der nu sker noget i sagen er en lettelse for Stine Jespersen.

- Tidligere fik vi beskeden, at vi ikke skulle ringe mere, men at vi stedet skulle nyde påsken. Nu ringer de løbende for at holde mig opdateret, og det giver mig en del mere ro end tidligere, siger hun.

Onsdag mødte hun ifølge sin egen forklaring op på biblioteket i Sønderborg, hvor hun havde aftalt at lade faderen få halvanden times samvær med Andreas, hvor hun selv og hendes mor var tilstede.
Men pludselig forsvandt han med halvandet år gamle Andreas, og efterfølgende har han ikke ville aflevere ham tilbage. 

Han blev fundet af myndighederne torsdag eftermiddag, der aftalte med faderen, at han skulle aflevere Andreas tilbage fredag, hvilket altså ikke skete. 

 

 

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip