Efter kvalifikationen: Magnussen og teamet tror på point

Selv om der var problemer med McLaren-raceren undervejs i træningen op til søndagens Formel 1-grandprix i amerikanske Austin, så klarede teamets to kørere sig hæderligt i kvalifikationen.

Kevin Magnussen skal starte fra syvende position, og Jenson Button må på grund af et gearkasseskift finde sig i at blive rykket fem pladser ned til 12. startposition.

Det får McLaren til at tro på, at der er point i vente til begge kørere søndag.

- Jeg tror, at løbet i morgen byder på to eller tre pitstop for de fleste køreres vedkommende, så forhåbentlig kan vi gøre en forskel med den strategi, vi vælger.

- Det plejer at være en god måde at avancere på, og jeg tror helt sikkert, at vi har gode chancer for at score nogle nyttige point, siger Magnussen i en pressemeddelelse.

Løbsdirektør Eric Boullier fra McLaren forventer sig også en del af sine kørere i det tredjesidste grandprix i år.

- Kevin er også godt placeret i forhold til at lave point, og vi håber at gøre hullet til Ferrari i konstruktørernes verdensmesterskab endnu mindre, siger han.

McLaren havde ved det seneste grandprix i russiske Sotji sin næstbedste weekend i sæsonen med en fjerde- og en femteplads, og afstanden op til Ferrari på fjerdepladsen er nu kun 45 point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip