Efter massakren: En hotel-ansat holder en attrappistol op for hovedet af strandgæster for sjov

En hotel-ansat i det egyptiske ferieresort Sharm El Sheik vækker lige nu forargelse verden over.

Dagen efter massakren i Tunesien, hvor en terrorist skød 38 intetanende og tilfældige strandgæster ned på en strand, gik denne medarbejder rundt og legede James Bond.

Læs også: Overlevende til massakre på stranden: Tunesere dannede menneskeskjold, for at beskytte turisterne

I kraft af sit job som ’entertainer’ var han iklædt en smoking i James Bond stil. Det var dog hans handling, der får folk op i det røde felt på de sociale medier:

Altimens sikkerheden er skruet op på et maks med bevæbnede vagter i ferieparadiset, fik manden rundt med en sort, attrappistol og holdt den op til hovedet af halvsovende gæster langs stranden.

Strandgæsten Paul Dodkin klagede ifølge Daily Mail over manden, men seks dage senere – kort før tidspunktet for mindehøjtideligheden for de 30 britter, der døde under massakren, gentog manden stuntet.

Læs også: Britiske ofre til strandmassakre mindes med et minuts stilhed

Paul Dodkin kalder ”joken” frastødende, ligesom mange brugere på de sociale gør, som lader kritikken hagle ned over "Hr. Bond".

Nu håber Paul sammen med flere andre feriefæster, at deres hotel vil stoppe det nu, hvor de går til pressen med det. De har tidligere taget det op med hotellet, hvor de bor, Dormina Coral Bay, men uden resultat.
 

Dagens Gossip