Efter nøgenbilleder af Trumps kone: Sexaktivister lover at sende vælgere disse nøgenbilleder, hvis de stemmer mod Trump

I weekenden kunne det amerikanske tabloidmedie The New York Post offentliggøre nøgenbilleder af den republikanske præsidentkandidat Donald Trumps kone – og dermed muligvis USA’s kommende førstedame.

Billederne, som er taget til et mandeblad i 1995, er eksplicitte og har derfor vakt en del opsigt blandt de amerikanske vælgere – herunder især de mere konservative, republikanske af slagsen.

Læs også: Fotograf publicerer hidtil ukendte nøgenbilleder af USA's måske kommende førstedame

Trods den potentielle skandale og den skadelige virkning for Donald Trump-lejren, kan nøgenbillederne af den tidligere model Melania Trump også være skadende i den modsatte lejr i en valgkamp, der til tider har været så beskidt, at mange vælgere stadig er I tvivl om, hvem de vil stemme på.

Derfor svarer aktivistgruppen “Tramps Against Trump” nu igen ved at love vælgere nøgenbilleder, hvis de beviseligt stemmer imod Donald Trump ved det kommende valg i november.

Fotos: Tramps Against Trump

Ifølge mediet Dazed siger talskvinden, der går under navnet ”Jessica Rabbit” (navnet på en tegnefilmsfigur red.), at løftet om nøgenbilleder til vælgere er en måde at få de unge vælgere op af sofaen og ned i stemmeboksen.

Hun har rod i sexarbejder-miljøet og mener, at det er vigtigt at sætte sexarbejdere på landkortet i en valgkamp, der delvis har handlet om Trumps syn på kvinder og køn. Hun mener uddyber desuden, at det er tid til et opgør med tanken om, at sexarbejdere altid er nogle stakler, der skal hjælpes ud af deres foretagender.

Kampagnen har ikke overraskende vakt en del vrede, men det tager ”Jessica Rabbit” med ophøjet ro:

- Vi har det så sjovt med vores ”haters”. Trump-støtter er så utroligt dumme – både politisk og socialt – at vi bogstavelig talt sidder og griner af deres vrede tweets. Hvor er vores intellektuelle ”haters”? Vi venter på jer, siger hun provokerende til mediet Dazed.

Læs også: Nu har Donald Trump endelig fået sin mur
 

Følg Dagens Politik for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip