Efter nyt nederlag: Frans Nielsen kan blive VM-klar

Den danske ishockeylandstræner Janne Karlsson er nok ikke helt så trist over NHL-kampene natten til fredag, som New York Islanders-spilleren Frans Nielsen er.

Holdet fra New York fik en øretæve på 1-5 af Washington Capitals i holdenes indbyrdes slutspilsserie, og det betyder, at holdet fra hovedstaden nu fører 3-2 i kampe.

Da serien spilles bedst af syv kampe, er Washington Capitals kun en enkelt sejr fra at sende Frans Nielsen og co. ud i mørket, og det kan betyde VM-deltagelse for den danske NHL-stjerne.

Holdet fra New York var ellers foran med 2-1 i kampe, men to nederlag i træk har sendt danskeren og holdkammeraterne på randen af exit.

VM begynder 1. maj i Tjekkiet, og hvis ikke New York Islanders vinder de to næste kampe, kan Frans Nielsen nå med til verdensmesterskaberne for Danmark. Dog skal han lige have tilladelse fra sin klub, såfremt det bliver aktuelt.

Frans Nielsen fik godt et kvarter på isen i nederlaget.

Jannik Hansen og Vancouver Canucks holdt derimod liv i klubbens håb om at komme videre i slutspillet.

Holdet var bagud med 1-3 i kampe til Calgary Flames og skulle derfor vinde for ikke at ryge ud, og det lykkedes med en 2-1-sejr. Jannik Hansen fik mere end 18 minutter på isen.

Ligesom New York Islanders er Vancouver Canucks også bagud 2-3 i slutspilsserien, hvorfor et enkelt nederlag også kan sende Jannik Hansen til VM.

Mon ikke landstræner Janne Karlsson sidder klistret til tv-skærmen i weekenden med telefonen ved hånden, hvis det skulle blive til exit for NHL-danskerne.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip