Efter sejr: Solbakken er forberedt på mere kritik

Søndag var en god dag for FC København og holdets pressede manager, Ståle Solbakken.

Ærkerivalen Brøndby gæstede Telia Parken, og FCK sejrede med 1-0, men Solbakken ved, at sæsonen byder på flere nedture og kritiske spørgsmål fra pressen.

- Dette hold er ikke færdigudviklet. Der kommer fortsat kampe, hvor I kan hugge til både mig og holdet, men min pointe er, at du kan ikke få et hold på banen, som fungerer, når det ikke er sammen på træningsbanen, siger nordmanden.

Et tæt kampprogram, der foruden Superligaen tæller Europa League-kampe, presser holdets udviklingsmuligheder, mener Solbakken.

- I kan skrive og sige det, I vil, og jeg kan sige det, jeg siger, og I kan sige, at det er undskyldninger og bortforklaringer, men så længe, at spillerne ikke er samlet på træningsbanen, så hænger de ikke sammen i kampene.

- Det tager lidt tid, men det har nok taget lidt længere tid, end vi havde forventet, lyder det fra Solbakken.

Han tror fortsat på store ting fra sin trup, som over sommeren har gennemgået en stor transformation med nye spillere, der er kommet til, og spillere, som er smuttet.

- Har jeg købt de forkerte spillere? Nej, det tror jeg ikke. Men spillerne skal ud på træningsbanen, de skal træne sammen, og før de har gjort det over tid, er vi ikke i nærheden af det niveau, vi bliver målt på, nemlig 2011-holdet.

- Der er vi fortsat et lysår under. Det tager tid med dette hold, men vi kan slå alle i Superligaen, siger Solbakken.

Efter otte kampe har FCK 11 point.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip