Efter sexsag: Fyrede spillere har fundet nye klubber

I sidste uge blev tre spillere fyret i Premier League-klubben Leicester efter at have deltaget i et sexorgie og samtidig forulempet lokale piger på en klubtur til Asien.

Fredag har to af de tre fundet nye arbejdsgivere i engelsk fodbold.

Den 22-årige målmand Adam Smith har skrevet en toårig kontrakt med Northampton i den fjerdebedste række, mens den et år yngre Tom Hopper skifter til Scunthorpe på tredje niveau i det engelske ligasystem.

Den tredje involverede i sexskandalen, James Pearson, der er søn af Leicester-manager Nigel Pearson, er fortsat på klubjagt.

Det var på en klubtur til Thailand efter sæsonafslutningen, at de tre spillere kastede sig ud i den sexaffære med tre thailandske piger, som senere skulle koste dem jobbet.

En videooptagelse af seancen dukkede kort efter op på avisen Daily Mirrors hjemmeside, hvor pigerne blandt andet blev racistisk forulempet og omtalt i stærkt nedladende vendinger.

Leicester reagerede i første omgang ved at smide de tre spillere hjem fra turen og varslede samtidig en undersøgelse af sagen. I sidste uge valgte klubben så at afskedige de tre spillere.

/ritzau/

 

Dagens Gossip