Efter trafikuheld: Politi forlangte kone og barn i pant

Et besøg hos nogle venner i Schweiz udviklede sig noget absurd for en tysk familiefar og hans kone og barn.

Familien var først ude for et uheld, hvor de bragede ind i en sporvogn med deres bil. Det skriver Bild.de.

Da politiet ankom, forløb alt som man kan forvente; faderen, der var føreren af bilen, gennemgik en alkoholtest, der var negativ. Det samme gjorde føreren af sporvognen. 

Politiet mente dog, at faderen, på grund af sin udenlandske oprindelse, skulle betale kaution på 1.200 Frank (ca 7.500 kroner) i tilfælde af, at han var skyldig. Faderen anså sig selv som uskyldig, men ville i udgangspunktet gerne lægge et beløb, så han og familien kunne komme videre.

Faderens kreditkort virkede bare ikke, da både husleje og regninger var trukket fra hans konto her i starten af måneden. Men det mente tjenestemændene lød som en nødløgn.

De forlangte derfor, at faderen lod sin kone og deres ni måneder gamle datter blive som pant, så han i mellemtiden kunne køre tilbage til Tyskland og hente pengene.

- Et uforskammet forslag, kaldte faderen det, ifølge Bild.de.

Sagen endte med, at han kørte til Tyskland, for blot at få et kontoudtog, hvori der stod, at der var tre euro på kontoen. Da han kom tilbage med bankens ord for, at der ingenting var at hente, lod politiet ham gå. Nu venter de rettens ord for, hvem af de to førere, der var skyld i ulykken og altså må betale gildet.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip