Efter tre uger i koma: Camilla Pedersen har taget de første skridt

Lotte Sørensen

|

01/10/2013

Dagens topnyheder

Den esbjergensiske triatlet Camilla Pedersen lå i koma i 19 dage og blev i sidste uge overført til Hammel Neurocenter. Her har hun nu taget sine første skridt efter et voldsomt cykelstyrt under træningen 3. september.

- Jeg talte med Camillas bror Michael mandag aften, og han fortæller, at Camilla følger den genoptræningsplan, som specialisterne på Hammel Neurocenter har lagt for hende. Alle ved jo, hvilken fighter hun er, så hun klør på med sin genoptræning.  Efter tre lange uger i koma får Camilla brug for sin viljestyrke i forhold til de mange udfordringer, genoptræningen vil byde hende, fortæller triatletens veninde Janni Møller Thomsen på bloggen indsamlingformille.blogspot.dk.

Læs også: Efter 19 dage i koma: Camilla Pedersen har talt med familien

- Camilla kan genkende familien, og hun kommer mere og mere til sig selv og forstår flere af de ting, der sker omkring hende, fortæller Janni Møller Thomsen.

Camilla Pedersen blev i sommers europamester i triatlon og skulle have deltaget i VM, bedre kendt som Iron Man på Hawaii her i oktober. Men efter ulykken står det klart, at hun ikke vil kunne dyrke sport på eliteplan foreløbig.

Derfor er hun nu uden indtægt, og venner og bekendte har derfor startet en indsamling til hende, der tirsdag morgen var nået op på 63.961 kroner.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med