Efter udskældt Dubai-rejse: Nu forsvarer Kessler-familien sig

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Lige nu frarådes det at rejse ud i verden. Men alligevel har man i den seneste tid set flere kendte rejse til Dubai.

Der er nok rigtig mange, der drømmer sig afsted til Thailand, Bali og andre varme steder lige nu. Januar i Danmark er en kold omgang, og derfor kan det være hårdt for rejselystne danskere, at det lige nu frarådes at rejse ud i verden på grund af coronavirussen. 

Men der er alligevel nogle, der vælger at trodse anbefalinger og rejse ud. I den seneste tid har man blandt andet kunne se billeder af influenceren Elvira Pitzner og Lea Hvidt Kessler og Mikkel Kessler på ferie i Dubai.

Læs også

Genkendte du Julie på X-Factor? Her har du set hende før

Det har affødt en del kritik, at flere midt i en pandemi vælger at rejse til Dubai. Frederik Preisler, der er partner og kreativ direktør i reklamebureauet Mensch, forklarer til DR.dk, at det er en ‘en fuckfinger’ og bevidst provokation. 

“Det er en fuckfinger til os allesammen. En fuckfinger til alle os, der er i en eller form for nedlukning og karantæne og prøver at passe en lille smule på. De siger, "det kan vi ikke tage os af, så nu fyrer vi den af og får sol på maven"

Det holdning bakkes op af journalist Ditte Giese, der i en klumme kalder det ‘topmålet af egoisme’ at rejse til Dubai lige nu. 

“De danskere, der kom hjem med Corona til Danmark i foråret 2020, vidste ikke, hvad vi stod overfor (...) Så når folk som Mikkel Kessler og familien lige tager et smut til Dubai over nytår, så udsætter de os alle for potentiel fare (...) Det er simpelthen topmålet af egoisme at rejse på ferie i en tid, der kræver solidaritet og samfundssind af os alle,” skriver hun blandt andet.

“Er det misundelse”

Mandag aften var familien Kessler gæster i Aftenshowet på DR, hvor de forklarede, hvorfor de har været på ferie midt i en pandemi.

“Vi er ikke taget derned for at være på badeferie,” slog de fast og forklarede, at rejsen var arbejdsrelateret. 

Derudover understregede de, at de både blev testet før, under og efter rejsen. Parret var med i Aftenshowet på en Facetime-forbindelse, da de lige nu har valgt at gå i isolation efter rejsen. 

Lørdag den 9. januar bragte Ekstra Bladet en artikel, hvor man kunne se et billede af Mikkel Kessler siddende ved et bord på et restaurant i Dubai sammen med blandt andet Nicklas Bendter.  

Det fik værten i Aftenshowet, Mette Bluhme Rieck, til at spørge Mikkel Kessler, om han ikke kan forstå folks forargelse.

“Jeg forstår det ikke. Er det misundelse? Er det sus og dus? Hvert land har nogle begrænsninger. Vi måtte ikke være mere end 10 mennesker, og vi var ikke mere end 10 mennesker den aften,” slog han fast. 

Du kan se hele interviewet med Lea Hvidt Kessler og Mikkel Kessler i Aftenshowet her. 

Læs også

Kendt DR-vært åbner op: Sygemeldt med stress

 

 

 

Dagens Gossip