Efterladt familie lader sig fotografere med død narko-far: Her er deres forklaring

Bag de smilende ansigter på Eva Holland og hendes to børn gemmer der sig en alvorlig advarsel om, at heroinmisbrug kan få alvorlige konsekvenser.

I sidste uge lagde den amerikanske kvinde fra Ohio fotografiet ud på Facebook, og siden da er blevet delt hundredtusindvis af gange.

Årsagen til den megen virak skal findes i højre side af billedet, da man her kan se afdøde Mike Settles ligge i en åben kiste, mens den efterladte mor og de to børn ses smilende i den modsatte side af fotoet.

Efter bisættelsen var Eva Holland i syv sind over, om hun skulle dele fotoet af den døde mand og den efterladte familie.

Det endte som bekendt med, at hun lagde billedet ud på nettet.

Læs også: Her er de tre mest dødelige stoffer - og de er alle helt lovlige

'Jeg er sikker på, at billedet vil få en masse mennesker til at føle ubehag, og det kan måske gøre nogle mennesker p*****sure. Men jeg tog billedet for at vise virkeligheden ved misbrug,' forklarer hun i billedteksten til fotoet.

Kvinden advarer i opslaget om, at man ender i trækisten før tid, hvis man ikke lader sig behandle for et heroinmisbrug.

Hun skriver blandt andet:

'Ingen forældre burde være med til at begrave deres barn, og ingen små børn bør være med til at begrave deres forældre'

Selv om fotografiet kan tolkes som chokerende, så er der mange positive bemærkninger i kommentarfeltet under det kontroversielle foto.

'Jeg er selv afhængig, så din historie knuser mit hjerte. Din beslutning må have krævet en masse mod. Jeg føler med dig og er sikker på, at jeg kan få det bedre,' lyder det blandt andet fra en bruger af det sociale medie.

Ifølge engelske metro kæmpede Mike Settles siden jul med at komme ud af sit heroinmisbrug, men forgæves – den 2. september døde han af en overdosis i en alder af blot 26 år.

Se det fulde opslag her:

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

I'm sure this photo makes a lot of people uncomfortable it may even piss a few people off but the main reason I took it...

Posted by Eva Holland on Thursday, September 10, 2015

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip