Efterlod afskedsbrev for 12 dage siden: Nu er Bruno fundet i live

Midt- og Vestsjællands Politi har fundet Bruno Neumann i live, efter han har været forsvundet siden torsdag den 14. august. Det fremgår af en pressemeddelelse fra politiet.

Det var en hundepatrulje, der sidst på formiddagen stødte på den 60-årige Bruno Neumann ved Hyrdehøj i Roskilde. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er manden i god behold, og hans pårørende er underrettet .

Læs også: Efterlod afskedsbrev for fire dage siden: Har du set 60-årige Bruno?

En nedtrykt Bruno Neumann forsvandt fra sin bopæl i Viby Sjælland for 12 dage siden, kort efter fandt man et afskedsbrev, der indikerede et farvel. og derfor frygtede familien det værste.

Politiet har ikke flere kommentarer i sagen, så det vides ikke, hvad der fik dem til at lede i Hyrdehøj efter Bruno, eller hvad der er sket i de 12 dage, Bruno har været forsvundet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Så sent som i formiddages, kort inden Bruno Neumann blev fundet, ville politiet gerne i kontakt med den person, der havde fundet en taske med ejendele tilhørende Bruno og efterfølgende havde sat tasken udenfor politistationen i Nykøbing Sjælland.  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip